• Σωλήνες από ανοξείδωτο ατσάλι AISI304 (διάμετρος 42 mm)
  • Ύψος: 49cm, Λοξή Σωλήνα: 66cm, Βάθος: 60-89cm
  • Μοτέρ 2 ταχυτήτων (62watts) με θερμοστάτη

Περιγραφή

Το αερόθερμο τζακιού ECOHOT εκμεταλλεύεται τις θερμικές απώλειες του τζακιού, μετατρέποντάς τις σε πολύτιμη θερμότητα και όλα αυτά εξοικονομώντας καύσιμο ξύλο. Η φορητή σχεδίαση του, επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του σε κάθε τύπο τζακιού.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι (διαμέτρου 42mm) AISI 304,ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή.

Πλεονεκτήματα

Το ECOHOT με ρυθμιζόμενους σωλήνες προσαρμόζεται σε κάθε βάθος εστίας. Το ηλεκτρικό μοτέρ 2 ταχυτήτων έχει δυνατότητα διοχέτευσης 290 m3 ζεστού αέρα (περ. 120o C) την ώρα, γεγονός που του επιτρέπει να καλύπτει εύκολα χώρους περίπου 80 m2.

Tο 90% της θερμικής ενέργειας του τζακιού χάνεται σε απώλειες. Χρησιμοποιώντας το ECOHOT μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 15.000W θερμικής ενέργειας. Με έναν ανεμιστήρα ισχύος έως 62W και με απόδοση παροχής αέρα (290m3/ώρα) διοχετεύει εντυπωσιακά θερμό αέρα έως 122o C ξεπερνώντας την απόδοση πολλών οικιακών κλιματιστικών a/c.

Tα αερόθερμα τζακιού ECOHOT είναι κατασκευασμένα με βάση τα πρότυπα ISO 9001, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια όπως οι καμπύλες των σωλήνων για μέγιστη αντοχή στις θερμοκρασίες, ενώ ταυτόχρονα καλύπτονται από πιστοποιήσεις CE & TUV.

Tο ECOHOT είναι εξοπλισμένο με διακόπτη 2 ταχυτήτων, για μέγιστη ευελιξία ώστε να κάνει απλή την επιλογή μεταξύ αθόρυβης και αποδοτικής λειτουργίας. 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ